Konfigurering af ændring af den virtuelle server

Når du skifter mellem apps, websteder eller webkategorier med forskellige virtuelle serverindstillinger, kan du konfigurere, hvilken server Kaspersky-appen bruger - den aktuelle eller den, der er angivet til den app eller det websted, du åbner nu.

Du kan konfigurere ændringen af den virtuelle server, hvis du bruger den ubegrænsede version.

Sådan konfigureres ændringen af den virtuelle server:

1. Åbn VPN.
  2. Tryk på Indstillinger > Smart beskyttelse.
  3. Tryk på Hvilken VPN-server, der skal bruges.
  4. Angiv, hvilken handling Kaspersky-appen skal foretage, hvis du skifter mellem apps, websteder eller webkategorier, for hvilke der er konfigureret forskellige virtuelle servere:
    • Fra indstillingerne. Appen ændrer din virtuelle placering baseret på, hvilken placering du har angivet til den app eller det websted, du åbner nu.
    • Aktuel server. Appen ændrer ikke din virtuelle placering. Du fortsætter med at bruge den aktuelle placering.
    • Spørg. Appen viser en meddelelse, hvor du kan angive, om du vil ændre din virtuelle placering eller ej.

Hvis du vælger ikke at ændre den virtuelle server for det angivne websted eller app, vil appen ikke bede om at ændre serveren til dette websted eller app i de næste 6 timer.